Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Kedvezmények a Hobby Libriben gyermeknapra és ballagásra

A váradi Nagysándor (ma Aurel Lazăr) utca 4/A. szám alatti Hobby Libri könyvesboltban gyermeknap alkalmából május 31-én, ma és június 1-jén, szombaton kedvezményesen lehet vásárolni könyveket és játékszereket. Fajátékokra 15–30 százalékos árengedmény van, gyermekkönyveket pedig 15 százalékkal lehet olcsóbban venni. Az ötletes fajátékok mellett beszerezhetők például olyan könyvcsemegék, mint például Csukás István bűbájos meséje, a Süsü, a sárkány, Kormos Istvántól a Mesék Vackorról, Janikovszky Évától a Szalmaláng, hogy csupán néhányat említsünk.

A ballagások alkalmából az albumokat is 15 százalékos kedvezménnyel kínálják. Kapható például a Kincses képeskönyv – Nagyvárad, Kiss Tibornak, a Quimby együttes frontemberének képzőművészeti alkotásait tartalmazó gyűjtemény, a Neonradír, a Franz Schubert életét bemutató kiadvány, filmművészettel foglalkozó album és még sok minden más.

Mindemellett várják az olvasgatni vágyókat, a bolt hangulatosan berendezett olvasósarkában mindenki kedvére böngészheti a kiadványokat. A Hobby Libri védjegye az Aczél Dóra által készített bamBAgoly lett, a mókás figura a könyvüzlet kirakatában is látható. Hétköznapokon 10–18, szombatonként 10–13 óra között várják a könyvbarátokat.

T. H.