Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Karateverseny Margittán, strandröplabda Váradon

Pénteken és szombaton 9 órától a margittai strandon kerül sor a Good Dragon Kupa shotokan karate-verseny idei kiírására, amelyen több mint 100 sportoló lép majd tatamira. A helyiek mellett Szilágy és Máramaros megyei klubok képviseltetik magukat. A megmérettetés szervezői a margittai Good Dragon Sportklub (edző Takács Mihály) és a Bihar Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság. A margittai klubnak, amely Mihályfalván és a Szatmár megyei Tasnádon is működtet csoportot, több mint félszáz aktív tagja van, főként gyermekek és fiatalok.

A nagyváradi városi strandra a röplabdakedvelőket várják a hétvégén, a Varadinum Kupa strandröplabda-torna mérkőzéseire. Az esemény szervezői a Bihorul Sportiskola és a megyei sport- és ifjúsági igazgatóság. A torna szombaton 10 órától kezdődik, a döntőkre vasárnap 10 órától kerül sor. Nagyváradot több páros is képviseli (Emil Lung–Daniel Todoran, Sebastian Palfi–Kovács Zoltán, Bogdan Nan–Răzvan Fărcanea, Andrei Achimescu–Senin Drinceanu) s szintén pályára lép majd a Moisa Abrudan–Marius Mascovici duó, ám utóbbiak aradi csapat színeiben küzdenek idén.