Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Karácsonyi vásár volt a kiskereki iskolában

Kedden a kiskereki Bocskai István Általános Iskolában már második alkalommal rendeznek iskolai karácsonyi vásárt, amelyen a gyerekek a maguk készítette kézműves munkákat, jellegzetes karácsonyi étkeket bocsátottak áruba. A gyermekmunkák és az ünnepi eledelek a tanárok, szülők irányítása alatt készültek, ugyanúgy, mint az elmúlt esztendőben is.

karacsonyi1

Az esemény szervezői a kiskereki iskola V–VIII. osztályos diákjai, illetve az érkeserűi Számadó Ernő Általános Iskola tanulói és osztályfőnökei.

A rendezvényre meghívták a környező tanintézmények diákjait Asszonyvásáráról, Értarcsáról, Érkörtvélyesről, Érköbölkútról, Hegyközszentmiklósról, valamint a helyi és a keserűi előkészítő és elemi osztályosokat is.

karacsonyi2

A szervező tanárok – Adela Roxana Rainea, Maior Éva, Nyíri Lídia, Gál Tibor, Szatmári Réka, Gazsi Zsanett, Balogh Katalin, Moldvai Monica, Demian Ramona – valamint a diákok köszönetüket fejezik ki Zsigmond Levente iskolaigazgatónak, hogy helyt adott az iskola keretében a portékák kirakodásának.

A befolyt összegeket minden osztály saját céljaira fordítja majd.

S. É.