Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Karácsonyi árleszállítások

Az ünnepek közeledtével kezdetét vette a karácsonyi bevásárlási láz. Nincs ez másképp Nagyváradon sem. Ez alkalomból mi is útra keltünk és felmértük néhány olyan termék árát, amik a legtöbbször kerülnek fa alá.

Első utunk egy játék és gyermekruha boltba vezetett, ahol minden szülő kedvére válogathat úgy a játékok, mint a ruhaneműk terén. Adunk is mindjárt néhány példát: a reklámokból már jól ismert Lisa babáknak, 50 lejes árleszállítás után, jelenlegi áruk 100 lej, de ott vannak még a Barbiek vagy a plüssállatok, amiknél 20-50% közötti illetve 11-38% közötti promóciókat alkalmaznak.

karacsonyi

Nem feledkezhetünk meg a szintén jól ismert Maia babákról, melyeknek „ünnepváró” árai 10-29%-os leszállítás után 25 és 170 lej között mozognak. Ami a gyermekruhákat illeti, ott akár 50%-os árleszállítást is kifoghatunk és találunk itt mindent a jó meleg téli kabátkától egészen a békamintás pulóverig.

Következő karácsony előtti szemlénk mindjárt egy olyan bevásárlóközpontba vezetett, ahol bőségesen lehetett válogatni a felhozatalban. Megálltunk a sportosztályon és meglepődve tapasztaltuk, hogy egy felnőtt méretekre szabott pár korcsolya már akár 60 lejtől is megvásárolható. A legdrágább pár pedig 171 lej. A kozmetikumok terén sem kellett csalódnunk, ugyanis tapasztaltunk 25%-os árleszállítást a Panten Samponnál, illetve a Rimmel rajongóknak sem kell búslakodni, mivel mindegyik terméknél 20%-os promóciót alkalmaznak, valamint a Loreal 28-tól 40%-ig terjedő árleszállítással kecsegteti a hölgyeket. Persze a férfiak sem maradhatnak csábító ajánlatok nélkül. Az ő számukra találtunk itt Nivea Men testápolót 12%-os leszállítással, Nivea borotvahabot 52 lej értékben, Nivea ajándékcsomagot 29 lejért és még sok minden mást. Természetesen a ruhaneműk sem maradhatnak ki a sorból, amik közül férfiak és nők egyaránt kedvükre válogathatnak. Tapasztaltunk itt 40,30,27,21,illetve 13%-os ünnepi árcsökkentést is. Láttunk még férfi bakancsot 72 és 120 lej közötti áron, női bakancsot 75 lejért, női hátizsákot 110 lejért és női gumicsizmát is 70 lejért.

Végezetül jöjjenek az ilyenkor általában magas keresletű elektronikai cikkek, melyek közül nem kevés árát kifejezetten a “vastagabb pénztárcájú” vásárlóknak találták ki. Egyes termékeknél 700-800 lejes árleszállítást alkalmaznak, mégis áraik megfizetetlenek egy hétköznapi ember számára. Vegyük először is a számitástehnikai cikkeket, amik közül külön kiemelnénk egy ACER laptopot, amit 1049 lejért lehet megvásárolni 250 lejes leszállítás után, egy MYRIA laptopot, aminek az ára 650 lej, 350 lejes árcsökkentés után, illetve egy LENOVO CHROMEBOOK-ot, ami 100 lejes leszállítás után 800 lejbe kerül. Az okos telefonok közül érdemes kiemelni a SAMSUNG SMARTPHONE GALAXY S7-et, aminek aktuális akciós ára 1800 lej, 900 lejes leszállítást követően.

A legvégére hagytuk a tévéket, amik közül érdemes megtekinteni a PHILIPS LED HD TV-t minek jelenlegi ára 885 lej,11%-os árcsökkentést követően, illetve a SAMSUNG LED TV-t, ami 1500 lejért vihető el 100 lejes árleszállítást követően.

Vasgyura Ilka