Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Karácsony után

Elmúlt az idei karácsony is, a hangulata azonban még belopta magát a szerkesztőségbe, melynek tagjai az ünnep idején is szolgálatban voltak, szándékoztunk mindenütt ott lenni, ahová elhívtak bennünket. Igyekeztünk békésen, legfőképp belső békénket megtalálva megélni az ünnepet, amihez nagyban hozzásegített az a rengeteg jókívánság, amit olvasóinktól, barátainktól kaptunk.

Jóleső érzés tudni, hogy egyre többen vannak, akik támogatnak bennünket munkánkban, és megbecsülik azt, hogy a jelenkori körülmények között is ez a kis csapat mindennap igyekszik a lehető legjobb munkával újságot csinálni. Ám ahhoz, hogy ma itt tartsunk, kellettek az elődök is, akik elvezettek bennünket erre az útra. Karácsony estén róluk is megemlékeztünk, azokról, akik már nem lehetnek közöttünk, de elmondtunk egy-egy imát azokért is, akik ilyen-olyan mondvacsinált okokból elfordultak tőlünk vagy szembefordultak a jelenlegi kollégáikkal. Kívánjuk, hogy azok is találják meg belső békéjüket, akik egykori munkatársaikban, barátaikban most csak az ellenséget látják. Mi azt valljuk, hogy csak csendesen, alázattal dolgozva tudunk előre haladni. Azok, akik csak hangoskodnak és gyalázkodnak, sosem voltak a csapat építő tagjai.

Karácsony után és az óév elbúcsúztatása előtt újult erővel látunk munkához, megköszönve olvasóink bizalmát.

Borsi Balázs