Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Karácsony szépei Szalontán

A nagyszalontai Magyar Ifjúsági Demokrata Szövetség (MIDESZ) pénteken este szervezte meg több mint negyedszázados hagyományra visszatekintő szépségversenyét, a Karácsony Szépét. Ezúttal hat hölgy közül kellett a zsűrinek kiválasztania a legszebbet, illetve a rangsorolnia a versenyzőket.

Karacsony szepei

Az ítészek döntése értelmében a helybéli 18 esztendős Varga Renáta nyerte el a Karácsony Szépe 2016 címet, második a szintén hajdúvárosi Zsorda Dorottya, a harmadik az érmihályfalvi Caragilov Melissa lett. Különdíjban részesült azonban a másik három versenyző, Medgyesi Boglárka, Jugyák Szilvia és Balogh Orsolya is.

A lányok szabadidőruhában, sportos viseletben, fürdő- és estélyi ruhában álltak a zsűri és a művelődési házat megtöltő közönség elé. A verseny szüneteiben, amíg az ifjú hölgyek átöltöztek, Kun Zsolt humorista szórakoztatta a publikumot, néhány dallal fellépett Mr Siid, majd koncertezett az egyik legismertebb magyarországi előadó, Curtis.

A Karácsony Szépe szervezői a rendezvény teljes bevételét jótékony célra ajánlották fel, mégpedig egy 18 éves szalontai srác, Bondár Albert gyógykezelési költségeire. Laczikó Csaba MIDESZ-elnök és Curtis adta át az adományt a fiatalembernek.

B. B.