Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Kampányhajsza kölcsönös árulózásokkal

Pénteken hivatalos kampánykörútja során Váradra látogatott Călin Popescu Tăriceanu, aki a Nemzeti Liberális Pártból (PNL) igazolt át nemrég a szocdemekhez, s akinek Victor Ponta jelenlegi miniszterelnök és szociáldemokrata államfő-jelölt megígérte a kormányfői bársonyszéket abban az esetben, ha megnyeri a választásokat.

kampanyhajsza

A váradi rendezvényeken a pártból pártba vándorló politikust a szociáldemokraták látták vendégül, többek között Ioan Mang megyei elnök. A szociáldemokraták nem szűkölködtek a liberálisok gyalázásában, Tăriceanu mintha elfelejtette volna, hogy több időt töltött liberális politikusként a most szidott pártban. Kijutott a Keresztény Liberális Szövetség (ACL) jelöltjének, Klaus Johannisnak is a nemszeretem jelzőkből, őt Mangék egyenesen egy magasabbra nőtt Băsescunak nevezték.

A pénteki kampányrendezvényeken amúgy a szokásos ígérgetéseken és a másik fél gyalázásán túl nem sok értelmes dolog hangzott el.

Sz. M.