Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Jótékonysági sportbál lesz szombaton

Nyolcadik alkalommal kerül sor a Nagyváradi Partium FC jótékonysági sportbáljára, amelynek helyszíne a Partium Keresztény Egyetem díszterme lesz. A szombaton 19 órától kezdődő esemény fővédnöke Schmitt Pál, Magyarország volt köztársasági elnöke, egykori olimpiai és világbajnok párbajtőröző lesz. Az esemény célja, hogy adományokat gyűjtsenek a Partium FC labdarúgócsapatának, amely a Bihar megyei első osztályban szerepel.

„Jóleső érzéssel tekintünk vissza arra a kilenc évre, amely az Egyetemi Sporktlub és a labdarúgócsapat megalakulása óta eltelt. Büszkén gondolunk az utóbbi években elért egyre szebb eredményekre, amelyek sorát kezdhetnék a baráti grundfoci szintjén induló labdarúgócsapat megalakulásával, s folytathatnák a fokozatos előrelépés állomásainak számbavételével, majd a jelnlegi helyzettel, amikor is a legmagasabb megyei szinten szerepelhetünk” – áll a Partium FC elnöke, Tőkés Máté által szignózott meghívóban. A bál házigazdája Tőkés László EP-képviselő, a Partiumi keresztény Egyetem elnöke lesz, ám idén először nem lesz jelen az Aranycsapat volt tagja, Buzánszky Jenő, a váradi zöld-fehér csapat lelkes párfogója. Jenő bácsi földi pályafutása január 11-én ért véget, ekkor csatlakozott az égi Aranycsapat tagjaihoz.

Tőkés Máté és az idei nagy hiányzó, Buzánszky Jenő

Tőkés Máté és az idei nagy hiányzó, Buzánszky Jenő