Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Jótékonykodtak a tűzoltók

A húsvéti ünnepek alkalmából emberségből is bizonyítottak Crişana Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) tűzoltói, akik több településen ajándékoztak meg rászorulókat. Szalárdon és Margittán két szegény sorsú családot, Biharpokloson pedig három olyan árva gyereket, akiket beteg nagyszüleik nevelnek, látogattak meg tűzoltók és élelmiszercsomagot, édességet és pénzsegélyt vittek nekik. Tomnatek (Tomnatc) faluban egy tízgyerekes, nehéz anyagi körülmények között élő családot leptek meg a lánglovagok, ahová szintén ajándékot és segélyt vittek.

jotekonykodtak

Április elején egy nagykágyai család lakóháza a lángok martalékává vált, a bajba jutott családnak majdnem mindene a tűzbe veszett. Őket is meglátogatták az ISU tűzoltói húsvét alkalmából, nekik gyűjtést is szerveztek, élelmiszercsomaggal, bútorokkal, háztartási cikkekkel, ruhákkal lepték meg őket, sőt pénzadományt is gyűjtöttek számukra, hogy minél hamarabb meg tudják csináltatni a leégett háztetőt.