Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Jótékonykodtak a leendő határrendészek

A nagyváradi Avram Iancu Határrendészeti Iskola hallgatói az újév alkalmából ajándékokkal lepték meg a rászoruló gyermekeket és idős embereket. A múlt héten, szerdán és csütörtökön zajlott akció annak a jótékonysági megmozdulásnak a lezárása volt, amelyet még december 6-án indítottak el az oktatóbázison.

jotekonykodtak 1

Százhúsz leendő határrendész adott ugyanis vért a gyermekkórház számára a karácsonyt megelőző időszakban. A véradásért kapott élelmiszerjegyekből pedig nemrég tartósélelmiszer-csomagokat és édességeket vásároltak, melyeket kórházban fekvő gyermekek és nehéz körülmények között élő nyugdíjasok körében osztottak szét.

Az adományokból részesültek a nagyváradi Gavril Curteanu Városi Kórház gyermekrészlegén fekvő betegek, a Filantropia Alapítvány gondozásában levő szalárdi idősek, az Emanuel Alapítvány által gondozott gyermekek Köröskisjenőn és Köröskisújfalun, valamint a vaskohszohodoli kolostor papi közössége által gondozott idősek.

Sz. G. T.