Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Jótékony célú pólómeccs lesz

Idén is jótékonysági vízilabdameccsel zárja az évet a Nagyváradi Progres SK, amelynek fiatal vízilabdázói, akik holnap este hat órától a Ioan Alexandrescu Uszodában bizonyítják rátermettségüket.

Csillagok és reménységek találkoznak holnap este a váradi olimpiai uszodában

Csillagok és reménységek találkoznak holnap este a váradi olimpiai uszodában

A mérkőzésen a váradi „pólócsillagok” csapata lesz a fiatal tehetségek ellenfele, a cél pedig egy beteg kisfiú, Vladimir megsegítése, aki angelman kórban szenved, s szülei évente 15 ezer eurót költenek gyógykezelésére. A pólócsillagok csapatában kap helyet Kádár Kálmán, Gheorghe Dunca, Ramiro Georgescu, Dorin Creţu, Mihnea Chioveanu, Fejér Iván, Liviu Garofeanu, Boros Lajos, Mircea Mălai, Flaviu Mănucu, Hegyesi Lajos, Dan Codilă, Cristian Băcuţ, Sztankovits Alex és Christian Sandor, utóbbi a Progress SK egyik edzője.

A szervezők nem szednek belépődíjat, ám a bejáratnál urnákat helyeznek el, ahol mindenki adakozhat lehetőségei szerint. Minden adakozó egy az eseményre készült mezt kap ajándékba. A jótékonysági meccs szervezői a Progres SK mellett a Vladimir Angelman Alapítvány és a Nagyváradi Lions 22 Klub.