Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Jönnek a bánsági medvék

A Temesvári Timba ellen lép pályára a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata a román élvonal hétvégi fordulójában. Cristian Achim együttese holnap 19 órától lép pályára az Antonio Alexe Sportcsarnokban.

Valentin nap lép pályára a váradi kosárlabdacsapat

Valentin nap lép pályára a váradi kosárlabdacsapat

Az őszi találkozón Temesváron nyert a váradi csapat, igaz a meccs vége igencsak szorosra és izgalmasra sikeredett. A VSK szurkolóiban élénken él a két évvel ezelőtti Timba elleni meccs, amikor William Franklin az utolsó másodpercen dobott kosarával tudták csak legyőzni az akkor esélytelennek tekintett temesvári gárdát. Az elmúlt fordulóban mindkét csapat vereséget szenvedett, a váradiak az éllovas Steaua otthonában kapott ki, míg a Timba, hazai pályán maradt alul a címvédő Asesofttal szemben. A VSK negyedik helyen áll a rangsorban, míg a Timba a 12. a tabellán.

A ma esti találkozóra 10 lej a jegy de a 14 évnél fiatalabbak (a hét évnél idősebbek diákigazolványok felmutatásával) ingyen mehetnek be. Ezúttal nem kerül tévéképernyőre a VSK meccse.

A 19. forduló további párosítása, holnap: Craiovai SCMU–Temesvári KK, Ploieşti-i Asesoft–Târgu Jiui Energia (19, Dgi Sport), vasárnap: Nagyszebeni Atlassib–Bukaresti Steaua (18, Digi Sport), Kolozsvári UBT–Piteşti-i BCMU (19.45, Digi Sport). A Kolozsvári Universitatea–Marosvásárhelyi Maros KK találkozóra tegnap, lapzártánk után került sor. A váradi női kosárlabdacsapat ma 15 órától a Marosvásárhelyi Nova Vita vendégeként lép pályára.