Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Jegyvásárlás a VSK mérkőzéseire

Alig egy hét alatt három fontos meccset játszik a Nagyváradi VSK férfi kosárlabdacsapat. Elsőként, szerda este fél nyolckor, a Kolozsvári UBT ellen zárja az alapszakaszt Cristian Achim együttese. Jegyeket a VSK székhelyén (Városháza u. 3, első emelet) lehet vásárolni ma, holnap és szerdán 9 és 15 óra között, majd a meccs napján 18 órakor nyitnak majd az Antonio Alexe Sportcsarnok jegypénztárai.

A Román Kupa négyes döntőjére először kerül sor Nagyváradon. A házigazda VSK-ESK ellenfele a Bukaresti Dinamo lesz, a másik elődöntőben a Marosvásárhelyi KK és a Kolozsvári UBT találkozik április 11-én vasárnap. Egy nappal később a döntőben méri össze erejét az elődöntő két győztese (a bronzéremért ezúttal már nem játszanak a csapatok). Az Észak-Dél All Star Gálára április 12-én, kedden este kerül sor, egy közel háromórás gálaműsor keretében. A kupadöntő mindhárom meccsére szóló jegy ára 30 lej. A szervezők 10 lejes belépőt is kibocsátanak, ezeket a VSK már említett székhelyén lehet megvásárolni naponta 9 és 15 óra között. Péntekenként 9 és 13 óra közt várják a sportkedvelőket. All Star Gálára április 12-én, kedden kerül sor. Egy belépő ára 20 lej, s a kupadöntőhöz hasonlóan jegyeket a VSK székhelyén árulják.

Kosarlabda EB Varadon