Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Jegyek az operatúrára

A budapesti Opera nagyváradi vendégszereplésére az RMDSZ-nél és a Szigligeti Színház jegypénztárában is vásárolhatnak jegyeket.

operatura 2

A 133 éves Magyar Állami Operaház első erdélyi és partiumi turnéjára kerül sor szeptember 4. és 21. között. A Kárpát-Haza OperaTúra szeptember 14-én és 15-én a nagyváradi Antonio Alexe Arénába érkezik Erkel Ferenc Hunyadi László című operájával, valamint Ronald Hydn Lehár Ferenc világhírű operettjének balettváltozatával, A víg özveggyel. A főbb szerepekben Miklósa Erikát vagy Kolonits Klárát, de számos erdélyi születésű művészt, így a címszerepet alakító Kiss B. Atillát és Pataki Adorjánt, valamint Gara Mária szerepében Kriszta Kingát is láthatja a közönség. Az előadások kezdési időpontja 19 óra.

operatura 3

Vásároljon jegyeket a már megszokott helyeken: az RMDSZ Kossuth (Independenţei) utcai irodájában (naponta 10 és 16 óra között) és a Szigligeti Színház jegypénztárában (nyitva tartás naponta 14 és 19 óra között). A jegyek előadásonként mindössze tíz lejbe kerülnek. Nincsenek hely-jegyek, a közönség az érkezés sorrendjében foglal majd helyet.