Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Január 18-tól fizethetik a váradi adókat és illetékeket

Mivel január 15-éig tart a tavalyi évzárás a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal, addig csak a bélyegilletéket, pénzügyi bizonylatok, engedélyek és jóváhagyások illetékeit illetve a közlekedési bírságokat lehet befizetni a hivatal ügyfélszolgálatán.

Mindazok a jogi és magánszemélyek, akik nem fizették be december 31-éig az adóikat és illetékeiket, de szükségük van igazolásra arról, hogy nincs tartozásuk, banki átutalással fizethetik be az elmaradást.

januartol

Az épületekről és telkekről szóló pénzügyi nyilatkozatokat a magánemberektől  az 1–4. ablakoknál, jogi személyektől az 5-6. ablakoknál veszik át, és január 18-a után dolgozzák fel azokat.  Az autók forgalomba íratásához szükséges iratokat akkor láttamozzák, ha ezek mellé benyújtják a jármú adójának megállapításához szükséges papírokat is.

Január 18-tól kezdve a hivatal ügyfélszolgálatának 21–27. ablakainál ismét befizethetik a váradi költségvetésbe jutó adókat és illetékeket, on-line a www.oradea.ro és a www.ghiseul.ro honlapon, az androidos telefonokat használók a MobilePay alkalmazással fizethetnek, illetve személyesen a postahivatalokban és a C.EC. Banknál is.