Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Január 15-től fizethetnek adót Nagyváradon

Mivel január 3–12. között végzik az elmúlt év pénzügyi zárását, a helyi adókat és illetékeket január 15-től, hétfőtől kezdődően lehet majd fizetni a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán. Január 12-ig, péntekig még a parkolási bírságokat, bélyegilletéket stb. lehet csak fizetni az ügyfélszolgálaton, akiknek 2017-es adóhátraléka van, az banki átutalással vagy postai utalvánnyal fizethet még ezen a héten. Az ingatlantranzakciókról szóló pénzügyi nyilatkozatokat a magánszemélyektől a 8–11-es ablakoknál, a jogi személyek képviselőitől a 18–20-as ablakoknál veszik át, de feldolgozásukat január 15-én kezdik el.

adok

Január 15-től, hétfőtől kezdve a helyi adókat és illetékeket a városháza ügyfélszolgálatának 5–7 és 21–27 sorszámú ablakainál lehet fizetni személyesen. Interneten keresztül a hivatal www.oradea.ro honlapján az online befizetések (Plăţi Online) menüpontján keresztül, a www.ghiseul.ro honlapon vagy MobilePay mobilalkalmazáson keresztül fizethetik be az adókat és illetékeket. Szintén fizethetnek adókat a postahivatalokban és C.E.C. kirendeltségeinél is, zárul a hivatal tájékoztatása.

(fried)