Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

IX. Cserkész lovastábor, 2017. augusztus 27. – szeptember 3. Sóskút, Magyarország

Szeretettel várnak minden cserkészt, lóbarátot és azokat is akik első alkalommal próbálják ki milyen is egy cserkésztábor a tanyán.

cserkesz lovastabor

A tanyasi lovasélet minden mozzanatából ki tudod venni a részed: reggeli sürgés-forgás az istállómunka során, lovak ápolása, nyergelése, nagy melegben a ló fürdetése, lovasjátékok, lovaskocsizás, kecskefejés és sok más olyan csoda, ami nem mindennapos az életedben. Megismerheted a ló tartásának szabályait, egészségének megóvását, testfelépítését, táplálkozását, betegségeit, ápolását, kommunikációját, a klasszikus lovaglás elveit, a segítségadások formáit, a lovassportokat. Differenciált lovasoktatás történik kezdők és haladók számára. A tanultakat az utolsó előtti napon, bemutató keretében tekinthetik meg a hozzátartozók. Alsó korhatár, 2017 augusztus 1-ig betöltött 8 év.

A tábor költsége 33.000 Ft, ez nem tartalmazza az utazások költségeit. A jelentkezés 10.000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé. Jelentkezni a következő elérhetőségeken lehet: e-mail: cserkeszcsapat_094@yahoo.com, mobil: 0741/927-982.