Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

It’s My Life

A virágkarnevál alkalmából augusztus 20-án a debreceni Nagyerdei Stadionban koncertezik Dr. Alban, a ’90-es évek európai diszkózenéjének egyik kiemelkedő előadója.

A húszperces zárókoncert egyedülálló alkalmat jelent majd arra, hogy a műfaj kedvelői élőben is meghallgassák a diszkó-legendát, aki olyan slágerekkel „pörgette fel” a rendszerváltozás utáni éveket, mint a One Love, az It’s My Life vagy a Look Who’s Talking Now.

its my life

A nigériai születésű, 57 éves svéd előadó és zenei producer a kilencvenes években több számával is az európai toplistákra került. No Coke című dala, mely az első albumán található, a drogellenes kampány himnusza is volt, a valódi világhírnevet azonban az 1992-es It’s My Life hozta meg neki. Legutóbbi önálló albumát 2007-ben adta ki, Back to Basics címen. Az albumot elsősorban interneten forgalmazták, de Kelet-Európában nemcsak CD-lemezen, hanem klasszikus, szalagos kazettán is kapható volt.

Sz. G. T.