Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ismét dupláztak az egyetemisták

A Nagyváradi Egyetemi SK mindkét női csapata győztesen hagyta el a pályát a kézi- illetve röplabda másodosztály hétvégi fordulójában. A röplabdázók Temesváron játszottak bajnoki meccset másodosztály nyugati csoportjának hatodik fordulójában, s bár az ellenfél dobogós helyen állt a forduló előtt, a találkozó 3–2-es ESK győzelemmel zárult.

Idegenben győztek a röplabdázók

Idegenben győztek a röplabdázók

A szintén váradi Egyetemi SK női csapata pályán bizonyíthatott a hétvégén. Az ellenfél a Resicabányai ESK volt, s Doina Ardelean edző tanítványai háromgólos (28–25), győzelmet értek el, miután a nagyszünetben már hétgólos előnyük volt (15–7). A női kézilabda másodosztály kilencedik fordulójának eredményei: Marosvásárhely–Udvarhely 41–37, Vest ESK–Rm. Vâlcea 32–35, Nagyváradi ESK–Resicabánya 28–25, Marosvásárhelyi Olimpic–Temesvári SK 27–38, FC Arges–Kézdivásárhely 41–23, Kisjenő–Mioveni 24–27, Brassó–Minaur 26–30.

A Nagyváradi VSK férfi kézilabdacsapata tegnap, lapzártánk után fogadta a csoportban éllovas Târgu Jiui Brâncuşi ESK gárdáját. A részletekről holnapi lapszámunkban tájékoztatjuk olvasóinkat.