Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ismét bevették a várat

A múlt héten megtartott Szent László Napok legnagyobb rendezvényeit a hétvégén szervezték meg a nagyváradi várban. Pénteken, szombaton és vasárnap este két-két élő koncertre hívogatták a szórakozni vágyókat. Az első napon a Loyal és az Anna and The Barbies (képünkön) csapott a húrok közé, míg szombaton a Laár András nevével fémjelzett KFT, valamint Demjén Ferenc és zenekara koncertezett. Vasárnap este a híres nagyváradi rockegyüttes, az erre az alkalomra ismét összeállt Metropol lépett föl, jóval lapzártánk után pedig egy szuperprodukció, az Omega együttes előadása következett.

ismet

A napközbeni programok is szép számban a várba vonzották az érdeklődőket, ám a kánikula miatt az emberek az árnyékba húzódtak, ebből viszont elég kevés van a váradi várban. Napnnyugta után azonban, az esti koncertekre megtelt a vár, a nagyszínpad előtti hatalmas téren mozdulni is alig lehetett.

A részvevők egybehangzó véleménye alapján a Szent László Napok szervezőit összességében dicséret illeti, ugyanakkor sokan panaszkodtak arra az idén is, hogy rettentő sokat kellett sorban állni a lacikonyháknál és a sörsátraknál, a kiszolgálóegységek nem voltak felkészülve, vagy a számuk túl kevés volt ekkora tömeg ellátásához.