Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ioan Buzlea a Körös SK legjobbja

Az úszók és a női vízilabdázók által elért sikerek „mentették meg az évet” a Nagyváradi Körös Sportklubnál. A Continental Forum hotelben tartott évértékelőn Ionel Bungău igazgató díjazta a legjobbakat, hangsúlyozva, többet várna a klub többi szakosztályaitól. Az olimpiai sportágak rangsorában az úszó vitték a prímet, Ioana Buzlea lett az első, Huszár Ingrid a második, Mihnea Dăscălescu pedig a harmadik (mindhárman Illés Zsolt és Georgeta Schier edzők vezetésével készülnek). A rangsor további díjazottai: Méhes Krisztián (kalapácsvetés, edzők Méhes Livia és Albert), Denisa Benţe, Daniela David (mindketten cselgáncs, edző Olimpia Ianc), Ionel Oşvat, Daniel Cotuna (mindketten ökölvívás, edző Miklós Mihály).

A Körös SK idei legjobbjai, balról a harmadik Ioana Buzlea

A Körös SK idei legjobbjai, balról a harmadik Ioana Buzlea

A csapatok között a klub korosztályos vízilabda együtteseit díjazták (edzők Ciprian Câmpianu, Eugen Băjenaru, Cosmin Goina), illetve a felnőtt és a juniori női gárdát (edzők Orbán Zoltán és Liviu Garofeanu).A nem olimpiai sportágak képviselői közül Mădălina Pantea (sambo, edző Georgiana Pantea) és Bianca Judea, valamint Patricia Poleac (modern karate, edző Mezei Tünde) kapott elismerést.