Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Interneten is lehet fűtésszámlát fizetni

A nagyváradi Termoficare Zrt. Újabb szolgáltatással igyekszik átláthatóbbá és gyorsabbá tenni a fogyasztókkal történő kommunikációt. A vállalat ettől a héttől kezdődően egy új alkalmazást tett elérhetővé a weboldalán (www.termoficareoradea.ro), Cont Client Online címszó alatt, melynek segítségével könnyen elérhetők bármely felhasználó számára a fogyasztással és számlázással kapcsolatos adatok.

interneten

Az applikáció használata igen egyszerű, egy felhasználónév és egy jelszó megadásával a fogyasztók saját adatlapot készíthetnek a vállalat weboldalán, amelyen keresztül számos hasznos információhoz juthatnak. Megtekinthetik és elektronikus formában letölthetik számláikat, ellenőrizhetik a kifizetéseket, továbbíthatják a leolvasott fűtésórák adatait, emellett pedig Visa és MasterCard bankkártyákkal interneten keresztül is kifizethetik a számláikat, kezelési költség nélkül.

A kontó ugyanakkor arra is lehetőséget biztosít, hogy a kliensek közvetlenül kommunikálhassanak a vállalat képviselőivel – szöveges üzenetben továbbítva panaszaikat, észrevételeiket, javaslataikat. A szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában működik, és célja hogy időt takarítson meg a fogyasztók és a szolgáltató számára egyaránt.

Sz. G. T.