Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Interliga fordulót tartanak Nagyszalontán

Egy év után ismét Európa legjobb klubcsapatait látja vendégül a Nagyszalontai Tengo SK, amely házigazdája lesz a futnet Interliga hétvégi fordulójának.

Hazai pályán bizonyíthatnak a tengósok

Hazai pályán bizonyíthatnak a tengósok

A hajdúvárosiak tavaly indultak először az európai megmérettetésben, ahol szlovák, cseh és lengyel együttes volt az ellenfelük. Az alapszakaszt  a nagy meglepetésre megnyerő Tengo SK a rájátszásban kikapott a későbbi győztes cseh Vsetin gárdájától, így ötödikként zárta a sorozatot. Idén is jól szerepel a sorozatban Sorean László edző együttese, amely a hazai pályán sorra kerülő fordulót megelőzően vezeti az összetett rangsort. Legutóbb augusztus közepén, Csehországban csatáztak egymással a résztvevők, akkor másodikak lettek a szalontaiak a házigazda Vsetin mögött.

Futnet Interliga plakat Szalonta

A szombati forduló mérkőzéseire a két szalontai sportcsarnokban kerül sor, a döntőket a Nicolae Talpoş csarnokban rendezik. A szalontai csapat ellenfele a cseh Vsetin, a lengyel Lodzs és a szlovák Kassai DMPK, Kassai KAC, Nagyrőcei NAC és Homonnai Laborec lesz. A mérkőzésekre ingyenes a belépés, a szervezők minél több sportkedvelő jelenlétében bíznak.