Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Interliga döntőt játszott a Tengo SK

Szombaton, a szlovákiai Kassán került sor a futnet (lábtenisz) Interliga küzdelmének négyes döntőjére.

A szalontai lábtengósok a kassai döntő után

A szalontai lábtengósok a kassai döntő után

A szlovák, lengyel, magyar csapat, valamint a szalontai Tengo SK részvételével megtartott nemzetközi bajnokságon címvédőként vett részt a hajdúvárosi gárda.

Az elődöntőt sikerrel vették a szalontaiak, majd a döntőben a házigazda Jednota KAC együttesével találták szembe magukat. Az alapszakasz során több látványos és fordulatos meccset jászott egymással, s rendre a Tengo került ki győztesként, a fináléban azonban a hazai pálya előnyét élvező kassaiak nyertek szoros csatában. „Jó hangulató torna volt, helyenként igen látványos mérkőzésekkel. Sajnos a döntőben kikaptunk a házigazdáktól, de ilyen a sport. A tavalyi címvédés után idén nem sikerült az újabb győzelem, de ennek ellenére elégedett vagyok a csapat teljesítményével” – összegezte a döntőt id. Sorean László, a Tengo SK vezetője. A szalontai csapatban a következő játékosok kaptak helyet: Georgel Bobis, Sorean Alex, ifj. Sorean László, Nagy Darius, Illyés Gergő és Denis Purja.

A szalontaiak 2015-ben és 2016-ban nyerték meg a nemzetközi bajnokságot, idén pedig a klubvilágbajnokságon bizonyultak a legjobbnak.