Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ingyenes belépés egy tízesért

A nagyváradi Állatkert 2016-ban is elindítja Egy tízessel az állatkertbe (Grădina de nota 10) elnevezésű programját, amelynek köszönhetően február 1-je és június 25. között ingyenes belépőjegyet szerezhet az intézménybe minden I–VIII. osztályos nagyváradi diák, akinek természettudományi és biológiai tanulmányait egy-egy tízessel (vagy elemi osztályok esetében nagyon jó minősítéssel) jutalmazzák a tanáraik.

ingyenes

A váradi Közterület-kezelő Zrt. és a Bihar Megyei Tanfelügyelőség jóvoltából a diákok minden darab tízes osztályzat után jogosultak egy ingyenes belépésre, hogy kedvükre végigjárhassák az állatkert területét, és megfigyeljék az ott élő állatok éppen aktuális tevékenységét. A belépőjegyeket a tízesnek az ellenőrzőbe történő beírását követő harminc napon belül szükséges bejelenteni az állatkert pénztáránál, ahol felmutatván azt, a tanuló rögtön kézbe is kapja a „belépés” zálogát.

Szamos Mariann