Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Infinite Dance Festival holnaptól

Október 26-30. között ismét megrendezésre kerül az Infinite Dance tánc- és összművészeti fesztivál. Az esemény szervezői a ProDance program keretében a fiatal tehetségek támogatása céljából megmutatkozási lehetőséget kínálnak a nagyváradi amatőr tánccsoportok számára. Így hét gyermek- és ifjúsági csoport kap lehetőséget a nagyközönség előtt való bemutatkozásra, melyre a fesztivál nagyszínpadi előadásai előtt nyílik lehetőségük.

IDF logo 16

A Mystique Majorette a fesztivál első estéjén, október 26-án, 18 órától a Szigligeti Színház előtt tánccal köszönti majd a fesztivál nyitóelőadására érkező nézőket. 18:30-tól a sepsiszentgyörgyi M Studio nagyszínpadi előadása előtt a Kalliope Showdance, illetve a Switch Crew Hip-hop fog táncolni.

Október 27-én 18:30-tól a Feledi Project Idők folyamán című előadása előtt a Stephany Táncegyesület, október 28-án a Stabat Mater előtt 18:30-tól a Unique Dance Studio, október 29-én a Főiskolák gálája előtt, 18:30-tól a Sunshine Showdance, valamint a Unique Hip Hop Dance Studio lép fel.

Október 30-án a Magyar Állami Népi Együttes Megidézett Kárpátalja című előadását megelőzően a Csillagocska Néptáncegyüttes lép színpadra, 18:30-tól.

Az Infinite Dance Festival teljes programját az idf.szigligeti.ro oldalon böngészhetik az érdeklődők. A fesztivál ideje alatt a jegypénztár hétfőtől péntekig 11-20 óra között, szombaton és vasárnap egy órával az előadások előtt tart nyitva.