Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ifik ellen gálázott az Unirea FC

A Mihályfalvi Unirea labdarúgócsapatának ellenfele a Nagyváradi Sportiskola U17-es korosztályú együttese volt barátságos mérkőzésen. Mindkét félidőben kétszer voltak eredményesek a hazaiak, akik 4-1-re bizonyultak jobbnak ellenfelüknél.

Az Érmihályfalva.ro honlap beszámolója szerint szikrázó napsütésben, ám a fagypont körüli hidegnben került sor a találkozóra a Praszler stadionban. A két klub közötti, a tehetségnevelésre vonatkozó együttműködésnek köszönhetően a vendégek keretében 3, az Unireából odakerült focista is pályára lépett.

Az edzőtáborból érkezett sportiskolások már az első percben helyzetbe kerültek, ám a bíró lest jelzett, válaszul nem sokkal később Keresztúri fejesével a hazaiak jutottak vezetéshez (1-0). Küzdelmes összecsapásnak lehetett tanúja a maroknyi publikum, ám az egy-egy csatáros felállásban játszó gárdák ritkán jutottak helyzetekig. A 40. ismét Keresztúri volt eredményes (2-0) ezúttal  Crişan Roland passzából. A szünetben Szabó Zoltán edző négy cserét (később további kettőt), egyszersmind szerkezeti változásokat hajtott végre.  A 66. percben Crişan Roland szögletéből újra Keresztúri volt eredményes (3-0), majd egy tizenegyest értékesített a 73. percben Claudiu Crişan (4-0). A vendégek a lefújás előtt fél perccel szépítettek, kialakítva a végeredményt (4-1).

Az Unirea összeállítása: Perényi (46.p Ármós) – Horváth (46. Vadkerti), Péter (46.p. Gyula), Lakatos, Fórián (46.p. Csiri), Létai, Crişan C., Fele (62.p. Kiss), Crişan R., Illés, Keresztúri (73.p. Crăciun).

Az Unirea szombaton Nyíradonyban vendégeskedve zárta (Claudiu Crişan és Illés góljával 2-0-ra győztek az érmelékiek)  az edzőmeccsei sorát, majd szombaton, 15 órától, Bihardiószeg csapatával játszik Román Kupa találkozót.

Négyet rúgtak a sportiskolásoknak a mihályfalviak

Négyet rúgtak a sportiskolásoknak a mihályfalviak