Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Idegenben zárja az őszt a Bihar FC

December első hétvégéjére is jutott focimeccs a román másodosztályban. A Nagyváradi Bihar FC a korábbi éllovas Nagybányai FC vendégeként zárja az idei évet.

bIHAR fc UTOLSO FORDULO ELOTT

A találkozóra eredetileg a nagybányai Viorel Mateianu Stadionban került volna sor, ám a pálya használhatatlansága miatt a szervezők Máramarosszigetet jelölték meg helyszínül. Az ügyben a Román Labdarúgó-szövetség dönt, mert a máramarosszigeti pálya csak harmadosztályú meccsek lejátszására alkalmas. Tegnap délben még nem jelölték ki a mérkőzés helyszínét.

A váradiak az utóbbi négy meccsüket elveszítették, ráadásul egy hete nagyarányú vereséggel búcsúztak szurkolóiktól (a Brassói FC 7–2-re bizonyult jobbnak a Bodola Gyula Stadionban). A máramarosiak a tabella harmadik helyét foglalják el, s két ponttal lemaradva az éllovas Râmnicu Vâlceai VSK-tól.

A másodosztályú focibajnokság 19. fordulójában, holnap, 11 órától: Pankota–Kolozsvár, Mioveni–Medgyes, Szatmárnémeti–Tatrang, Karánsebes–Resicabánya, Nagybánya–Bihar FC, 13.30órától: Brassó–Târgovişte, vasárnap, 11 órától: Râmnicu Vâlcea–Arad.