Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Huszár Ingrid a válogatottban

A Körös SK úszói már többször is bizonyították tehetségüket hazai és nemzetközi megmérettetéseken, egyikük most a válogatottal készülhet.

Huszar Ingrid balrol

Huszár Ingrid (balrol)

A volt olimpiai és világbajnok Camelia Potec nemrég egy programot indított, amely révén az ifjúsági korosztály legtehetségesebb úszóit szeretné felkarolni. A váradi Huszár Ingrid is bekerült a közé a 12 lány közé, akik egy héten keresztül készülnek a válogatottal Bukarestben.

„Ingridet az eddigi eredményei, a fizikai adottságai s nem utolsó sorban a hétvégén Bukarestben megtartott válogatón mutatott teljesítménye alapján jelölték a 9–11 éves korosztály legjobbjai közé, akik szeptember 7. és 14. között edzőtáboroznak majd a fővárosban”– tudatta lapunkkal Ionel Bungău, a Körös SK elnöke, aki külön megköszönte a tehetség szüleinek támogatását, ugyanis Ingrid a család pénzén utazott el a válogatóra.

Bungău jelezte, büszke nemcsak a fiatal tehetségre, hanem a szakosztály többi versenyzőjére is. A felkészítőre meghívást kapott Ingrid edzője, Illés Zsolt is, akit a hazai úszósport egyik legjobb utánpótlás edzőjének tartanak.