Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Huszár házhoz megy

Az alpolgármester házhoz megy. Huszár István nagyváradi alpolgármester péntek délelőtt rendhagyó kezdeményezés keretében látogatott el Kiss Géza és Lívia otthonába. Ők voltak az elsők, akik éltek az alpolgármester kezdeményezésével. „Úgy érzem, mindannyian nyitottabbak, közvetlenebbek vagyunk, ha a saját környezetünkben tehetjük fel kérdéseinket, beszélhetünk azokról a dolgokról, amik foglalkoztatnak bennünket. Nagyon sok lakos keres fel az alpolgármesteri irodában különböző kérdésekkel, problémákkal. De hiszem, hogy a rohanó mindennapokban időt kell szakítanunk arra, hogy egy asztal köré ülve jó ismerősökként nyugodtan beszélgethessünk” – mondta Huszár István.

HUszar hazhoz megy

Mindazok, akik saját otthonukban szeretnének beszélgetni az alpolgármesterrel, a nagyvaradirmdsz@yahoo.com vagy a huszar.istvan@oradea.ro e-mail címen jelentkezhetnek.

„Fontos, hogy a találkozó nem a sajtónak szól. Mint ahogyan a vasárnapi römi partiknál, baráti beszélgetésnél sincs jelen az újságíró, úgy ezeken sem lesz. Azért számolunk most be az eseményről, hogy eljusson mindenkihez a lehetőség híre” – fogalmazott Huszár István.