Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Humorest akciósan

Azo, akik a héten igényeltek a Nyári Színházi Fesztiválra bérleteket még egy élménnyel gazdagodhatnak. A Vidéki Ifjúsági Szövetség jóvoltából minden bérletet igénylő személy ingyenes belépőt kap Dombovári István és Kun Zsolt humoristák stand up előadására. Az előadás július 8-án szombaton 19 órától lesz a Nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Házban. A belépés a bérlet felmutatásával lehetséges vagy az előzetesen igényelt jegyekkel.

DI

Dombovári István, ismertebb nevén Dombi humoristaként először 2005-ben kapott jelentősebb figyelmet. Jelenleg rendszeres fellépője az RTL Klub Showder Klub című műsorának. A stand-up comedy műfaj egyik legtehetségesebb képviselője, a Dumaszínház állandó fellépője. Mellette pedig Bihar megye legismertebb fiatal humoristája Kun Zsolt csal mosolyt az arcokra.

Az előadásra jegyet vásárolhatnak az RMDSZ-irodában Independenţei/Kossuth 11., 9–16 óra között), illetve a Gekkó pubban (T. Vladimirescu 40., 17–01 óra között), és előadás előtt a helyszínen. Az egész estés kabaréra a diákjegy (korlátozott számban, csak elővételben) 20 lej, a felnőttjegy 25 lej.