Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Horgásztak majd pingpongoztak

Rendhagyó versenyre hívta vasárnap a sportkedvelőket a Nagyváradi Tibclau Sportklub és az Era Shopping Park. A Kisszántó közelében található horgásztónál, peca- és asztalitenisz-versenyen mérték össze tudásukat a váradi és magyarországi sportbarátok.

Elsőként a botokat vettették be a résztvevők, akik közül Popa Zoltán bizonyult a legjobb horgásznak, megelőzve Ioan Ţic-et és Eduard Tîmput. A pingpongtornán fordított volt a sorrend, ezúttal Ţic lett az első, megelőzve Popát és Liviu Szalait. Amíg a versenyzők a zöld asztalnál küzdöttek az elsőségért, addig a szervezők ízletes hallevest (a pecaverseny résztvevői által kifogott hal szolgáltatta az alapanyagot) készítettek, amellyel minden résztvevőt megvendégeltek. Az asztalitenisz-bajnokság minden résztvevője, aki lemaradt a képzeletbeli dobogóról különdíjat kapott a szervezőktől, így Sorin Vaida, Cornel Popescu, Aberle Ildikó, Marius Simu, Eduard Tâmpu, valamint a magyarországi Andrasi Zoltán és Brád Mihály sem távozott üres kézzel.