Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Holnapig lehet bérletet hosszabbítani

A Nagyváradi Városi Sportklub (VSK) kosárlabdacsapata két hete kezdte el a 2017–2018-as idényre szóló bérletek értékesítését. Azok, akik tavaly is rendelkeztek egész idényére érvényes belépővel, holnap délutánig hosszabbíthatják meg bérletüket, igaz az ár a borsosabb lesz (275 lej a két főlelátóra, 200 lej pedig a palánkok háta mögött található szektorokba, a 14 évnél fiatalabbak számára 100 lejes bérletet adnak ki helytől függetlenül). Az elsőbbséget élvező szurkolók után jövő hétfőtől az új bérletesek számára adnak lehetőséget. Az árak itt is magasabbak lesznek a tavalyinál, 300, 220, illetve 120 lej, a már említett kategóriák szerint. A bérleteket a VSK székhelyén (Városháza u. 3., első emelet) lehet majd kiváltani. Az igénylőknek mellékelni kell a személyi vagy a születési igazolvány, esetleg az útlevél másolatát is, illetve a tavalyi bérletet.

VSK syurkolok

A klub vezetőinek döntésének értelmében az új idényben többe kerül a belépő is a kosárlabdacsapat hazai pályás meccseire. A meccsjegy 15 lej lesz a két főtribünre, míg a palánkok háta mögött található szektorokban továbbra is 10 lejért lehet majd helyet foglalni. Csak érdekesség, hogy a bérletárak jóval meghaladják a bajnoki címvédő Kolozsvári UBT által kiszabott árakat. A kincses parti városban 200 lejes áron hozták forgalomba az új idény minden találkozójára érvényes belépőket. A VSK tavaly a bronzérmet szerezte meg a román élvonalban, emellett a harmadik számú európai kupának számító Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt, majd pedig az Európa Kupa nyolcaddöntőjében lépett pályára.