Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Holnap megnyílik a váradőssi strand

A Nagyváradi Közterület-kezelőség (ADP) közleményben tudatta tegnap, hogy április 26-án, szombaton 8 órakor újranyitják a nagyvárad-őssi termálstrandot, ahol az utóbbi időben 42 ezer lej értékű felújítást végeztek. Mint megjegyzik, a modernizálást az intézmény költségvetéséből és saját embereivel végeztette el.

holnap megnyilik

Ugyanakkor az ADP tudatta, hogy keddtől péntekig érvényes a nyugdíjasoknak, háborús veteránoknak biztosított ingyenes belépés. A strand keddtől vasárnapig 8 és 21 között tart nyitva, a jegypénztár 8 és 20 óra között. Egy felnőttnek a belépőjegy ára 10 lej, diákoknak és egyetemistáknak 5 lej. Családi kedvezményt is biztosítanak, két felnőtt és egy gyermek (tanuló/egyetemista) 20 lejt kell fizessen egy napra, míg két felnőtt és két gyermek (vagy tanuló/egyetemista) 25 lejt. A 15 fős vagy ennél nagyobb felnőtt csoportok esetében személyenként 8 lejbe kerül a napi jegy, a csoportvezető ingyen mehet be.

holnap megnyilik (1)