Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Holnap megkezdődik a megyei fociidény

Nagyüzem volt tegnap, s az várható ma is a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület (BMLE) székhelyén, mivel a hétvégén már hivatalos meccsen lépnek majd pályára a megyei első és másodosztályban szereplő csapatok.

dioszeg nyitokep

Két évtizedes szünet után, ismét a megyei első osztályban lép pályára a diószegi labdarúgócsapat

A nyitóforduló első mérkőzéseit holnap rendezik, majd vasárnap lesz a játéknap mindkét bajnokságban. A Nagyváradi Bihar FC tegnap délben egynapos késéssel ugyan, de rendezte tartozását a BMLE felé, így részt vehet a megyei első osztályban. A felnőtt csapat mellett a klub ifjúsági együtteseit is benevezték a korosztályos bajnokságokba. A Bihar FC alighogy lélegzetvételhez jutott máris halasztást kért, ugyanis 48 óra alatt nem tudott volna ütőképes csapatot pályára küldeni. Végül a mihályfalvi klub jóindulatának köszönhetően (az érmelléki gárda képviselői sportszerűségből jelesre vizsgáztak) elnapolták a holnap délutánra tervezett Unirea FC–Bihar FC II meccset.

Hazai pályán kezdi az új idényt a két újonc. A diószegiek és a madarásziak is holnap délután lépnek pályára, előbbiek több mint két évtizedes szünet után játszhatnak ismét a megyei élvonalban.

A megyei másodosztályban átalakult a csoportbeosztás, az eddig három helyett csak két szériában folyik majd a küzdelem. Harminckét csapat vág neki az idénynek. Az őszi idény mindkét bajnokságban november végén zárul.

A Mihályfalvi Praszler Gyula Stadionban nem játszanak meccset a hétvégén

A Mihályfalvi Praszler Gyula Stadionban nem játszanak meccset a hétvégén

Az alábbiakban a részletes hétvégi fociműsort olvashatják:

A megyei első osztály nyitófordulójában, holnap: Borsi Viitorul–Nagyszalontai Olimpia VSK (15 órától a felnőttek, 13 órától az ifjúsági csapatok), vasárnap: Margittai Viitorul–Céckei Locadin (11 órától a felnőttek, 13 órától az ifjúságiak), Bihardiószeg–Vaskohsziklás (17 és 15), Harangmező–Élesdi Crişul (17 és 15), Madarász–Partium FC (17 és 15), Biharszentandrás–Váradi Egyetemi FC (17 és 15), Keményfok–Belényes (17 és 15), A Mihályfalva- Bihar FC II meccset elnapolták.

A megyei másodosztály első csoportjában, holnap, 16 órától: Váradi Frontiera–Hegyközszentmiklós, 18 órától: Hegyközpályi FC–Bihari Földvár, vasárnap, 18 órától: Váradszerntmárton–Székelyhíd (Kardón), Fugyivásárhely II–Alsólugas, Tataros–Révi SE, Esküllői Inter–Barátkai Unirea, Berettyószéplak–Váradi Sportiskola, Vársonkolyos–Mezőtelegd.

A megyei másodosztály második csoportjában, vasárnap, 11 órától: Tulkai Victoria–Illyei Voinţa, 17 órától: Biharkabai Gloria–Feketebátori Inter, 18 órától: Gyapjui Dacia–Köröstarjáni Viitorul, Biharrósai Unirea–Cséffai SE, Vaskohi Biharea–Bihardobrosdi Vulturul, Bontesdi Zorile–Gurányi Padişul (Alsópojényben), Mácsapusztai Unirea–Körösszegi Voinţa, Alsókocsobai Izvorul–Váradi Liberty.