Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Hétvégi sportprogram

Vízilabda • A Bukaresti Sportul Corona együttesével játszik bajnoki meccset a címvédő Nagyváradi VSK-Digi férfi vízilabdacsapata. A találkozóra ma 17 órától kerül sor a Ioan Alexandrescu Uszodában. A belépés ingyenes. A két csapat tegnap, lapzártánk után egyszer már megmérkőzött egymással.

Hazai medencében küzd a pólócsapat

Hazai medencében küzd a pólócsapat

Kézilabda • Holnap délután 16 órától először játszik hazai pályán a Nagyváradi Egyetemi SK női kézilabdacsapata, amely az Aradi Avram Iancu SK-t fogadja. A találkozó helyszíne az egyetemi sportcsarnok, a belépés ingyenes. A váradi lányok eddig két meccset játszottak a másodosztályban, előbb Besztercén (39–13), majd pedig Brassóban (35–25) szenvedtek vereséget. A Nagyváradi VSK férfi kézilabdacsapata Nagyszebenben lép pályára vasárnap 11 órától a másodosztályú bajnokság hatodik fordulójában.

Látványban nem lesz hiány a kolozsvári vb-n

Látványban nem lesz hiány a kolozsvári vb-n

Futnet • A kolozsvári Horia Demian Sportcsarnokban kerül sor az idei futnet világbajnokságra, amelyen öt szalontai játékos is pályára lép. A román válogatott edzője a hajdúvárosi Tengo SK vezetője, Sorean László.