Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Hétvégi sportesemények

Futsal * Vasárnap 16 órától az Antonio Alexe Sportcsarnokban lép pályára a Nagyváradi Dinamo férfi csapata a román másodosztály negyedik fordulójában. Az ellenfél a vicovi Bucovina lesz. A belépés ingyenes. A váradiak egy győzelemmel és két vereséggel állak a rangsorban.

volleyball-520083_640

Női röplabda * Holnap, 12 órától a Nagyszebeni ESK ellen lép pályára a váradi Egyetemi Sportklub női röplabdacsapata a román másodosztály nyugati csoportjának második fordulójában. A váradiak 3–0-s vereséggel kezdték a bajnokságot a Marosvásárhelyi Medicina ESK otthonában, míg a szebeniek hazai pályán maradtak alul ugyanilyen arányban a Brassói Transilvania ellen.

Foci Interliga * Holnap 10 órától a Mihályfalvi Praszler Gyula Stadionban, vasárnap ugyanakkor pedig a váradi Bihorul Sportiskola műfüves pályáján folytatódik a labdarúgó Interliga küzdelme. Mindkét napon négy korosztályban (U10, U9, U8 és U7) zajlik majd a küzdelem, négy-négy csapat részvételével.