Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Hétvégi fociprogram

A másodosztályú bajnokság 20. fordulójának mérkőzései, holnap 11 órától: Szatmárnémeti–Slatina, Resicabánya–Karánsebes, Nagyváradi Bihar FC–Tărlungeni-i Unirea, 18 órától: Temesvár–Pankota. A Mioveni–Cămpina (zöld asztalnál 3–0) meccset nem játsszák le.

A harmadosztályban érdekelt bihari csapatok közül a Fugyivásárhelyi SK játszik hazai pályán. Ma 15 órától a Radnóti SK lesz Kovács Rudolf edző együttesének az ellenfele. A marosi gárda egy hete az éllovas Nagybányai FC-t győzte le hazai pályán, nem kis meglepetésre, így kemény ellenfélnek igérkezik a mai találkozón is. A Váradszentmártoni KSK holnap 15 órától lép pályára a Besztercei Progresul Gloria vendégeként. A 16. forduló további találkozói, ma, 15 órától: Zilah–Nagybánya (a második helyezett és az éllovas csatája), Kudzsir–Torda, Kolozsvár–Zsuk, Szászrégen–Galda, Dés–Máramarosssziget.

Vasarhelz a sportoldalba

 

A megyei első osztály 18. fordulójában, holnap: Belényes–Egyetemi FC (11 órától a felnőttek, 13 órától az ifjúságiak), Partium FC–Bors (Hegyközpályliban, 11 és 13), Vaskohsziklás–Luceafarul (11 és 13), Nagyszalonta–Szentandrás (16 és 14), Mihályfalva–Keményfok (16 és 14), vasárnap: Harangmező–Élesd (16 és 14), Bondoraszó–Margitta (Vaskohn, 16 és 14), Liberty CF–Bihar FC II (Kosgyánban, 16 és 14).

sZALONTAI FOCI SPORT KETHASABRA MASODIKNAK

 

A másodosztály hétvégi meccsei, az első csoportban, ma, 13 órától: Székelyhid–Tataros, Berettyószéplak–Alsólugas, vasárnap, 11 órától: Barátka–Cécke (Vrásonkolyoson), 15 órától: Almaszeg–Esküllő (Széplakon), Rév–Diószeg, Electric Star–Hegyközszentmiklós (Feketerdőn); a második csoportban, holnap, 15 órától: Váradi Frontiera–Gehyközpályi (Biharpüspökiben), vasárnap, 11 órától: Bihari Földvár–Körösszeg, Mácsapuszta–Gyapju, Fugyivásárhely II–Köröstarján, Mezőtelegd–Illye; a harmadik csoportban, holnap, 11 órától: Feketebátor–Bondoraszó II, vasárnap, 11 órától: Bihorul Sportiskola–Tulka (Rhédey-kert), 15 órától: Egyetemi FC II–Biharkabada, Alsókocsoba -Váradszentmárton, Biharrósa–Bihardobdrosd. A Bontesd–Bihari SK meccsre nem kerül sor, mivel a vendégek visszaléptek a bajnokságból.