Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Hétvégén női pólótorna

Mától vasárnapig a váradi Ioan Alexandrescu Uszodában tartják a női vízilabda bajnokság döntőjének harmadik tornáját.

A címvédő Körös SK felnőtt csapatában is sok utánpótlás korú játékos kapott helyet

A címvédő Körös SK felnőtt csapatában is sok utánpótlás korú játékos kapott helyet

Felnőtt és ifjúsági szinten is a bajnoki aranyérem megszerzését tűzte ki célul a Nagyváradi Körös SK. A felnőtteknél a Nagyváradi Körös SK (edző Orbán Zoltán) a címvédő, a junioroknál pedig szintén bajnokesélyes a váradi gárda. Előbbiben azonban igencsak nehéznek ígérkezik a címvédésért folyó csata. Holnap 11 órától a fő rivális Bukaresti Steaua lesz az ellenfél, amelyet legalább három góllal kell legyőznie a váradi együttesnek (eddig két meccset játszott egymással a váradi és a bukaresti csapat, a mérleg egy kétgólos Steaua siker, valamint egy döntetlen). Este hét órától a fővárosiak a legutóbbi három idény ezüstérmesével, a Marosvásárhelyi Torpival mérkőznek meg, majd vasárnap 11.30 órától Nagyvárad–Vásárhely csata zárja a 2015-ös idényt.

A felnőtt és az ifjúsági csapat is számít s váradi sportkedvelők támogatására is. A lányok bíznak benne, hogy sokan látogatnak majd ki az uszodába, hogy bíztassák őket a bajnoki elsőségért vívott küzdelemben.

A junior torna programja, holnap 9 órától: Körös SK–Moldovai Köztársaság válogatott, 10 órától: Bukaresti 1-es sz. Sportiskola–Bukaresti Rapid, 17 órától: Moldova–Sportiskola, 18 órától: Körös SK–Rapid, vasárnap 9 órától: Moldova–Rapid, 10 órától, Körös SK–Sportiskola.