Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Héttorony fesztivál Nagyváradon

Makovecz Imre világraszóló Magyar Pavilonja a Sevillai Expón 1992-ben épült fel, amely szinte azonnal nemzeti jelképpé vált. Tíz évvel később ennek az épületnek az üzenete inspirálta a szervezőket arra, hogy megrendezzék az első Héttorony Fesztivált. Nemrég megújították a fesztivál arculatát, és új elemekkel gazdagították hagyományos programsorozatait. Nagyváradra négy nagy programmal érkezik a fesztivál. Az első napon, november 8-án 20 órától a Queens Music Pub-ban Nagyváradi bujdosók koncertre várják a közönséget. Előadó az Etnofon Zenei Társulás, és az alkalmat különlegessé teszi, hogy a zenekarral együtt most Novák Péter is fellép. A Héttorony Fesztivál nagyváradi programja az alábbiakban olvasható:

November 8, szombat: 20 órától Nagyváradi bujdosók. Kiss Ferenc, Küttel Dávid és Szokolay Dongó Balázs koncertje Novák Péter közreműködésével (Helyszín: Queens Pub). November 9., vasárnap 11 órától Papó zenedéje. Játék, muzsika és tánc a Bábszínházban gyermekeknek (helyszín: Árkádia Bábszínház); 18 órától a Kós Károly Egyesülés erdélyi vándoriskolásainak kiállítása, megnyitja Bogos Ernő építész, a Magyar Művészeti Akadémia tagja (helyszín: Szigligeti Színház, első emelet, páholyzseb); 19 órától Weöres Sándor Rockandroll Novák Péter főszereplésével (helyszín: Szigligeti Színház).

Jegyeket egységes áron 10 lejért lehet váltani a Szigligeti Színház jegypénztárában a szokásos nyitvatartás szerint, keddtől péntekig 11 és 17 óra között, valamint a helyszínen egy órával a koncert előtt.

Hettorony  (VAGNI!)