Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Hétfőtől igényelhető a fűtéstámogatás

A 2015/2016-os fűtési szezonra Nagyváradon október 31-étől, hétfőtől igényelhető a fűtéspótlék. A kitöltött formanyomtatványokat a szükséges – jövedelmet és az egy háztartásban élők személyazonosságát igazoló – iratokkal együtt az érintettek a távfűtéshez csatolt tulajdonostársulások képviselőinél tehetik le, illetve azok a magánszemélyek, akik fával, gázzal, kőolajszármazékkal, árammal fűtenek, a Nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Hivatala (ASCO) Teleki (ma Primăriei) utca 42. szám alatti 17-es irodájában, illetve a váradi lakónegyedek nyugdíjas-központjainál adhatják le. Az igénylés feltételei a tavalyi fűtési idényéhez hasonlók.

Az ASCO székhelyén vehetők át a formanyomtatványok

Az ASCO-nál hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 7.30–16.30 óra között, csütörtökön pedig 7.30–18.30 között adhatók le a kérvények, a nyugdíjas-központokban – Váradszőllősön (Nufărului u. 47. sz., D111-es tömbház), a Rogériusz lakónegyedben (Sf. Apostol Andrei u. 58., C30-as tömbház) és Őssiben (Al. Cazaban u. 51.) – pedig 8–16 óra között veszik át az igényléseket.

Fontos tudni, hogy minden hónapban az előző havi jövedelemről szóló igazolást fogadják el, és az illető hónapra járó támogatás kérvényét legkésőbb az azt követő hó 20-áig le kell tenni.

Sükösd T. Krisztina