Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Hegedűs Aliz lett a Szabadság Feszt hangja

Miután a Monospteriben megtartott elődöntőt követően kialakult Szabadság Feszt tehetségkutató versenyének, a Sounf of Freedomnak a zsűri által továbbjuttatott döntős csapata, éles küzdelem kezdődött a legnagyobb internetes közösségi portálon, ugyanis a közönség is továbbjuttathatott egy versenyzőt. Végül a lrajongók döntése értelmében Varkucs Róbert csatlakozhatott a finalistákhoz (Pirosca Katalin, András Krisztina, Hegedűs Aliz, Jósa Levente, Simon József, Sándor Ferenc, Ţentea Kitty és Drăghici Anca).

Hegedus Aliz 2

A döntős énekesek az eredményhirdetés előtt

A vetélkedő döntőjét a július 10-13. között Margittán megtartott Szabadság Feszten tartották meg a szombati programok sorában. A strandon felállított fesztiválsátorban egymás után léptek fel a versenyzők a szép számú közönség és a zsűri előtt, melynek tagjai ezúttal Mr. Siid rapper, Ács Mónika, a Wrong Way együttes énekese és Pápai József zenész, karnagy, kórusvezető voltak.

A versenyzőknek két szabadon választott dalt kellett előadniuk. Voltak, akik nagyon izgultak és el is rontották a produkciót, ám a többség derekasan helytállt a színpadon.

Hegedus Aliz 1

Hegedűs Aliz, a Sound of Freedom győztese

A zsűri egyhangú döntése értelmében a Sound of Freedom győztese Hegedűs Aliz lett, a második helyen Simon József végzett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Drăghici Anca léphetett.

A győztes két személyre szóló wellness-hétvégét nyert a hajdúszoboszlói, háromcsillagos Hotel Korona felajánlásából. A két éjszakás csomag a szálláson kívül félpanziós ellátást, a szálloda wellness részlegének korlátlan használatát és aquapark-belépőket is tartalmaz.