Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Hazatért az Olimpia VSK

Tíz év szünet után lépett ismét pályára tétmeccsen a városi stadionban a Nagyszalontai Olimpia VSK labdarúgócsapata, amely szombaton a Belényesi Bihorult fogadta a megyei első osztály 19. fordulójában. A két gárda 2004 májusában szintén egymással küzdött a bajnokság megnyeréséért, akkor a hajdúvárosiak győztek, ám a csapat beolvadt a Liberty FC-be, így megszűnt. A 2007-es „újraalapítást” követően immár Olimpia VSK néven kezdte meg működését az együttes, amely tavaly nyáron jutott vissza a megyei első osztályba, s amelynek a Halász László edző által irányított felnőtt keret mellett jelenleg több mint 130 ifjúsági korosztályú labdarúgó a tagja.
A szombati találkozót népes, közel háromszáz fős közönség tekintette meg, az ifjúsági csapatoknál a hazaiak, a felnőtteknél a belényesiek nyertek. Utóbbi mérkőzés kezdetekor az Olimpiai VSK törpecsapatának (edző Feke György) 22 tagja (4 és 7 év közötti apróságok) kísérte fel a pályára a labdarúgókat a nézők tapsa közepette. Az Infinity tánccsoport tagjai szintén látványos produkcióval szórakoztatták a jelenlévőket.

Az ifimeccsen volt okuk örülni a hajdúvárosiaknak

Az ifimeccsen volt okuk örülni a hajdúvárosiaknak