Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Hazai pályán kezd a Fugyivásárhelyi SK

A hétvégén útjára indul a román harmadosztályú focibajnokság tavaszi idénye. A bihari csapatok közül a Fugyivásárhelyi SK lép pályára hazai közönség előtt, míg a Nagyváradi Luceafărul Csíkszeredában játszik.

A vásárhelyiek megfiatalított csapattal várják a tavaszi idényt, de Calin Cheregi edző bízik benne, a kiszemelt tehetségek rászolgálnak majd a bizalomra. A Luceafărul háza táján igencsak sok változás volt a téli szünetben, több alapember távozott, helyükre új játékosok érkeztek. Dan Dobai vezetőedző lemondott, majd mégis vállalta a folytatást, így a hétvégén ott ül majd a váradi csapat kispadján a székelyföldi találkozón.

Saját közönségük előtt bizonyíthatnak a vásárhelyi labdarúgók

Saját közönségük előtt bizonyíthatnak a vásárhelyi labdarúgók

A forduló programja, ma 15 órától: Kolozsvár–Dés, Fugyivásáhely–Recea (Váradalpáron), Zilah–Szászrégen, holnap 15 órától: Csíkszereda–Váradi Luceafărul, Radnót–Zsuk FC, Galda–Székelyudvarhely. A Máramarosszigeti CSM szabadnapos, mivel a Bălani-i Luceafărul visszalépett a bajnokságból.

A másodosztályban szereplő csapatok szintén pályára lépnek a hétvégén. A nyugati csoport 20. fordulójának programja, holnap 11 órától: Mioveni–Pankota, Szatmárnémeti–Kolozsvár, Brassó–Tatrang,

Resicabánya és Târgovişte szabadnapos, mivel a Resicabányai Metalult és a Nagyváradi Bihar FC-t kizárták a bajnokságból.

Vaskohszikláson játszik rangadót a megyei első osztályban éllovas

Vaskohszikláson játszik rangadót a megyei első osztályban éllovas

A megyei első osztályban szintén megkezdődik a tavaszi idény. Az első fordulóban hat mérkőzésre kerül sor, a Mihályfalvi Unirea és a Madarászi SK szabadnapos lesz. Íme a program, holnap: Vaskohsziklás–Diószeg (11 órától a felnőttek, 13 órától az ifjúságiak), Élesd–Harangmező (11 és 13), Nagyváradi Egyetemi FC–Biharszentandrás (11 és 13), Belényes–Keményfok (11 és 13), Nagyszalonta–Bors (15 és 13), vasárnap: Cécke–Margitta (11 és 13).

A másodosztály küzdelme egy hét múlva kezdődik, de a csapatok többsége már a hétvégén pályára lép a Román Kupa megyei szakaszának első fordulójában. Íme a párharcok, holnap 15 órától: Berettyószéplak–Hegyközszentmiklós, Hegyközpályi–Váradi Frontiera, Székelyhíd–Bihar, vasárnap: Barátka–Vársonkolyos, Rév–Esküllő, Alsólugas–Tataros, Váradszentmárton–Bihorul Sportiskola (Kardón), Körösszeg–Mácsapuszta, Illye–Tulka, Biharrósa–Liberty, Gurány–Bontesd (Alsópojényben). A Cséffa–Feketebátor meccsre nem kerül sor.