Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Hazai közönség előtt kezd holnap a Luceafărul

Maradt az eredetileg kiírt program, így a Nagyváradi Luceafărul labdarúgócsapata hazai pályán kezdi meg a másodosztályú bajnokság 2017–2018-as idényét.

Luceafarul bajnoki kezdet

A váradi piros-kékek holnap 11 órától a Snagovi Sportul együttesét látják majd vendégül a nyitófordulóban. Az ilfovi gárda a sorsoláson még Resicabányai Metalul néven volt feltüntetve, ám időközben a Román Labdarúgó-szövetség illetékesei engedélyezték a névváltoztatást (a csapat már a legutóbbi idényben is Snagovon játszotta hazai pályás találkozóit). A Bodola Gyula Stadionban sorra kerülő mérkőzésre ingyenes a belépés.

A nyitóforduló párosítása, ma: Marosvásárhelyi ASA–Miroslavai Ştiinţa, holnap, 11 órától: Váradi Luceafărul Oradea–Resicabányai Metalul, temesváári Ripensia–Suceavai Foresta, Brăilai Dacia Unirea–Temesvári ASU Politehnica, Piteşti-i SCM–Târgu Jiui Pandurii, Târgoviştei Chindia–Aradi UTA Öreg Hölgy, Bukaresti Metaloglobus–Szatmárnémeti Olimpia, Clinceni-i Academica–Călăraşi Dunărea, Mioveni-i SK–Afumaţi-i SK, Hermannstadti AFC–Baloteşti-i SK. Egy hét múlva szintén hazai pályán játszik majd a Luceafărul az ellenfél az újonc Temesvári Ripensia lesz.