Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Havas Henrik Nagyváradon

Havas Henrik Én vagyok című, az idei Ünnepi Könyvhétre megjelent életrajzi könyvének megjelenése alkalmából találkozhatnak az érdeklődők az ismert televízióssal Nagyváradon ma, június 21-én 18 órától a bábszínház (Árkádia Ifjúsági és Gyermekszínház) termében. A szerzővel Parászka Boróka, az Erdélyi Riport munkatársa beszélget. Az esemény moderátora Kőrössi P. József, a kötet szerkesztője. A belépés ingyenes, a könyv a helyszínen megvásárolható.

havas

„Kérlelhetetlen és esendő, magabiztos és gyenge, gyöngéd, kíméletlen és határozott. Gőgös, pökhendi, megértő és alázatos. Összeomlik, ha egyvalaki nem szereti, és menekül, amikor mindenki ölelni akarja. Rejtőzködik, mégsem sikerül elrejtőznie. Minden kihívást maga teremt. És nem csak saját maga számára. Győz, mert ő a győző, a legyőző. Mit győz le? Kit? Lányt és asszonyt, fiút és férfit, halált és életet. Halálos betegséget. Önéletrajzi írások, naplójegyzetek, feljegyzések, vallomások – mindhalálig –, történetek nagyszülőkről, apáról, anyáról, gyermekről. Legendák és igaz történetek pályatársról, barátról, ellenfélről és ellenségről – mindenről, amiből magamagát Havassá összegyúrta. A médiacelebből az írót.”