Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Három halott férfit találtak

Vasárnap délelőtt két férfi holttestére bukkantak Nagyszalontán és a Barátka közelében lévő erdőben. A nagyszalontai halott férfit, akit Gheorghe Baciu néven azonosítottak, 10 óra előtt találta meg a város egyik háztulajdonosa a saját kertjében. A 61 éves férfi, akit vérbe fagyott arccal találtak meg, a szalontai Nagy Románia Párt korábbi elnöke volt. A Bihar megyei törvényszék melletti ügyészség gyilkossági ügyben nyomoz.

A rendőrségi források szerint a szalontai férfi holttestére a hajdúvárosi rendőrség mögötti utcában lévő egyik ház udvarán találtak rá

A rendőrségi források szerint a szalontai férfi holttestére a hajdúvárosi rendőrség mögötti utcában lévő egyik ház udvarán találtak rá

A barátkai erdőben talált férfi holttestéről 11.30-kor érkezett bejelentés a 112-es sürgősségi telefonszámon, és a rendőrségnek egyelőre annyit sikerült megállapítani, hogy egy 65 éves nagyváradi férfiról van szó. Alina Dinu, a Bihar megyei rendőrség szóvivője azt mondta, hogy erőszakra, illetve bűncselekményre utaló jeleket nem találtak a helyszínelők, és a boncolási eredményekre várva úgy néz ki, hogy feltehetően favágás közben kapott infarktus okozta a férfi halálát.

Szombat este, Élesd közelében is előkerült egy 66 éves halott férfi, akire teljesen meztelenül, saját kocsijában találtak rá. A halál pontos okát a boncolás elvégzése után lehet majd megállapítani, egyelőre a rendőrség ismeretlen okból történt haláleset ügyében nyomoz.