Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Harcsa Veronika újból a Moszkvában

harcsa

Október 23-án, szerdán 21 órától Harcsa Veronika magyarországi dzsesszénekesnő és Gyémánt Bálint gitáros koncertezik a nagyváradi Moszkva Kávézóban.

Elkészült Harcsa Veronika ötödik lemeze. Az új albumot ezúttal Gyémánt Bálint gitárossal duóban készítette. A két művész korábban az énekesnő kvartettjében és a Bin-Jip nevű kísérleti elektronikus projektben szerepelt együtt, duóként két éve dolgoznak aktívan, s bár egyikük Brüsszelben, másikuk Oslóban tanul tovább, mégis egymás legfontosabb zenésztársai lettek.

Az új repertoárt közösen írták, darabjaikra a dalszerű jelleg és a kreatív, improvizatív előadásmód egyaránt jellemző. A dalok szellemesek, érzelmileg és dinamikailag széles skálát járnak be, mégis mindvégig sugárzik belőlük az életszeretet.

Az angol nyelvű szövegeket a korábbi lemezekhez hasonlóan az énekesnő írta, aki tavaly már járt a nagyváradi Moszkva Kávézóban a Smárton Trió kíséretében, feledhetetlen estét varázsolva minden jelenlévő számára. Ez az élmény garantáltan most sem fog elmaradni.

A jegyek elővételben a Moszkva Kávézóban vásárolhatók meg. Az első 130 ülőhelyért 20 lejt, a többi, állóhelyért pedig 15 lejt kell fizetni.