Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Harangmező nyerte a Román Kupa megyei szakaszát

Semleges pályán, a Nagyváradi Bodola Gyula Stadionban játszották a Román Kupa Bihar megyei szakaszának döntőjét.

A Harangmezői FC és a Margittai Viitorul egyaránt először kapott lehetőséget a megyei szakasz megnyerésére.

Az első félidőben a margittaiak irányítottáka játékot, s a 25. percben vezetést is szereztek Lukács Rajmond találatával, ám alig két pőercig örülhettek előnyüknek. Dimitris Sundas egyenlített, majd ugyancsak ők duplázott az első félidő utolsó percében, így a szünetben 2-1 volt az állás a harangmezőiek javára. A térfélcserét követően Grosu majd ismét Sundas növelte a harangmezői csapat előnyét, míg a hajrában Lukács duplázott tizenegyesből, kialakítva a 4-2-es végeredményt.

A meccs végén Valer Vancea, a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület elnöke adta át a győzteseknek járó serleget, de a második helyezett együttes tagjai  is átvehettek egy kisseb méretű kupát, valamint egy oklevelet.

Augusztus elején a HArangmezői FC a megyei első osztály bajnokával, a Hegyközpályi Kinderrel játszik mérkőzést a megyei Szuperkupa első kiírásában. A találkozó lesz a 2013-2014-es idény első hivatalos mérkőzése.