Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Hangulatjelentés a SzabadságFesztről – képekben

A Margittán zajló SzabadságFeszt nevű ifjúsági fesztiválon nincs panasz a hangulatra. A strandon több száz fiatal gyűlt össze a VIDIFISZ rendezvényére. Szombaton délután, amikor a nagyszínpadon még csak most készülődnek a késő délutáni és esti rendezvényekre, a táborban pedig éppen semmilyen előadást nem tartanak, a víz került a középpontba: különböző vizes játékokat szerveztek, melyekre szép számban be is neveztek a jelenlévők. Vicces jeleneteknek lehettünk szemtanúit, és kiderült, azért a víz az úr…

Délután egyébként a következő programokra várják a szórakozni vágyókat: 17.30-tól: stand up comedy – a fellépő a Szomszédnéni Produkciós Iroda; 18.30-tól énekprodukciók követik egymást, fellépnek: Hegedűs Szabolcs, Sándor Ferenc, Kerekes Szabina, Tentea Kitty; 19.15-től fellép Mr. Siid és Szikra; 20.10-től: a Tini Dance Center műsora; 21 órától: .a Clevers és a Unique táncprodukciója; 21.30-tól: L. L. Junior-koncert; 22.30-tól Retro Diszkó, a lemezlovas Dodó bácsi, ezzel párhuzamosan 23 órától Light medence party. A teljes program ide kattintva olvasható.

Tekintsék meg fotógalériánkat!